Marieke en ik hebben elkaar leren kennen op een revalidatiestal waar zij al jaren trainde en de instructeurs opleiding deed en waar ik destijds werkte en ook een opleiding volgde. We hadden gelijk een klik door onze enorme drive voor een betere paardenwelzijn, “alles voor de paardjes”!

Ik was toen en ben nog steeds enorm onder de indruk van de revalidatie die zij doorlopen heeft met haar merrie Highness die een flinke blessure had, waar zelfs dierenartsen en onze osteopaat vraagtekens bij hadden. Maar zij deed het!!!

Ik les al wat langer bij Marieke, maar inmiddels zijn mijn paarden ook bij haar thuis gehuisvest. Dit is voor mijn paarden en voor mij de beste keus geweest; samen zorgen voor de paarden, welzijn boven alles en de beste hulp die ik me kan wensen bij mijn 2 revalidatie paarden. Vanwege mijn achtergrond is biomechanisch correcte training niet nieuw voor mij, maar ik merkte dat Boyd rechtsachter buiten de massa gaat en vind het fijn om iemand te hebben die meekijkt en meedenkt over hoe ik hem nu het beste kan trainen/opbouwen en een check te hebben op wat ik voel. En even die extra ogen of handigheid als ze opstapt op een van mijn paarden. Even aanvoelen of we op dezelfde lijn zitten vind ik ook een enorme toevoeging. Het resultaat is dat ik denk ik als ruiter gegroeid ben. Ik zeg wel eens paardrijden is keihard aan jezelf werken, de drive om de beste versie van je zelf te worden voor je paard. Hierbij helpt Marieke enorm en maakt je op een positieve manier bewust.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm blij ben met Marieke op gebied van fysieke training/instructie maar ook haar visie op gezond paarden houden en positieve drive voor een betere paardenwereld. Je gunt ieder paard een instructrice als Marieke 😉😅