“Ik vind Marieke’s stijl van lesgeven heel prettig. Rustig, duidelijk en eerlijk, ze laat je enthousiast weten als het goed is, maar ook op een vriendelijke manier als het niet goed is, en hoe het dan beter kan.”

Marieke en Donna

“Sinds ik bij Marieke les ervaar ik veel meer uitdaging en heb ik een doel tijdens het rijden. Daarnaast heb ik veel kennis gekregen over het belang van rechtrichten en loopt Rebel recht en veel meer ontspannen.”

Nena Verwoert en Rebel

“Sinds ik bij Marieke les is mijn paard beter gaan lopen, met meer ontspanning in haar lijf en veel meer in balans, want ze was erg scheef. Haar bespiering is hierdoor ook verbeterd.”

Monique vd Broek en Belize

“Ik ben super blij en trots dat we in zo’n korte tijd al zo’n vooruitgang hebben geboekt. Ik merk zowel met rijden als in de gehele omgang dat Olaf zich beter voelt, en nog belangrijker is dat onze band daardoor wordt versterkt!”

Myrthe Reede en Olaf

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm blij ben met Marieke op gebied van fysieke training/instructie maar ook haar visie op gezond paarden houden en positieve drive voor een betere paardenwereld. Je gunt ieder paard een instructrice als Marieke”

Joyce Nuijten en Boyd

“Marieke kan alles heel positief brengen en ondanks dat de training voor mij (en mijn paard) heel nieuw is weet ze het zo uit te leggen dat het voor iedereen te begrijpen is.”

Jessica Vos en Imko